Sockerflickan i en värld av vanvård, övergrepp och utanförskap – Av Elisabeth Roxenstierna 23 maj, 2020 – Posted in: Blog, Livsöden – Tags: , , , , , , ,

Jag som barn i boken kallad ”Sockerflickan” lever i 4745 dagar av vanvård, våld och övergrepp. Hur kan jag överleva i sådant mörker? Smärtan och skräcken lever inom mig varje sekund. Hela släkten skyddar min pappa, jag lämnas på helgerna hos min mormor som är alkoholist och en låtsarsmorfar som är pedofil. Socialtjänsten i Norrtälje blundar. Alla blundar, ingen vågar säga stopp. Ingen vill se att jag som barn kan fara så illa. Det är ett mirakel att jag överlever, men såren som följer min barndom är många, för många. Jag attraherar min barndom i allt jag möter i livet. Smärtan vrider sig i mitt inre och får mig att sjunka som ett skepp i en storm. Jag återupprepar övergreppen i olika former gång på gång. Hur kan jag överleva till att bli vuxen? Att bli vuxen blir som en chock och är nästan lika smärtsamt som att vara barn. Historien följer mig i allt. Jag är sårbar, jag attraherar mörka upplevelser. Jag lider. En traumatisk barndom blir lika med ett traumatiskt vuxenliv.

Jag beskriver i min självbiografi Sockerflickan på ett kraftfullt, smärtsamt, men också vackert och poetiskt sätt hur det är att vara barn och uppleva våld, vanvård och sexuella övergrepp. Jag är en trasdocka som fladdrar fram och tillbaka i olika horribla miljöer. Styrkan är att från det mörka föds det vackraste orden och dikterna. Jag väljer att läka min barndom på många olika sätt och ett är att bli barnutredare inom Socialtjänsten. En dag öppnar sig dammportarna och orden flödar ut i det vackraste dikterna. Alla bäckar små gör att jag läker ut mina sår. Boken Sockerflickan handlar om vägen dit.

Sockerflickan är stjärnornas barn. Hon väljer sitt liv med omsorg. Hon vill höja jordens energier till en magiskt nivå. Pennan glöder när hon skriver ner sin livsplan. Oj, oj viskar ärkeänglarna. Hur ska detta bli? Men Sockerflickan som är en modig själ skriver mer och mer. Listan blir lång. Hennes själ jublar. Hon väljer sin föräldrar med omsorg. De är psykiskt sjuka. En mamma med schizofreni och pappa som är pedofil. Med detta följer år av mörker. För Sockerflickan är det självklart att pricka in en så svår barndom som möjligt. Det finns många vinster för henne att välja just detta liv. Dags för nedstigning. Hon kliver ner över kanten. Hon flyger rakt ut i Universum, genom solen och månen rakt ner i sin mammas moderliv. Sockerflickan har landat! Modiga, starka och vackra Sockerflickan.

Min väg till att bli fri barndomens sår är lång och den har sin början i den shamanska traditionen. Sen fortsätter resan i den helande världen med kvantum-healing-hypnos och emotioncode. Jag beundrar min starka drivkraft att bli hel. Jag vägrar att vara ett offer. Jag kan med stark tydlighet se min väg. Jag möter mitt inre barns smärta om och om igen. Jag vågar. Hela mitt liv transformeras. Jag litar på mig själv. Jag hittar mig själv. Jag får kontakt med mitt inre barn. Jag ger mig själv kärlek. Jag bryter flera karmatiska mönster upp till 62 generationer. Genom min kärlek för att läka, naturen, moder jord och i kontakt med mitt inre väsen öppnar jag mitt hjärta och höjer energierna.

”Sockerflickan sover i livets träd. Hon drömmer om glittrande hav. Solflickan guldstrålar smeker hennes hjärta. Hon drömmer om stjärnor som blinkar som diamater. Hon svävar i regnbågens färger. Livets träd börjar sakta vakna. Hon blinkar till. En ny dag är född. En guldtråd möter en silvertråd. Tillsammans väver de framtidens tyg. Där finns hon, familjen och drömmarna. Sockerflickan är sockerfri.”

Ett axplock ur min healingresa:

  • Följande beskriver några känslor som skapar förståelse hur det blev för mig som barn och in i mitt vuxenliv. Dessa känslor kom upp under en session av Emotioncode (EC): Övergiven 1 år, osäkerhet 3 år, ingen trygghet 2 år, bortstött 2 år, längtan 3 år, chock 3 år, sviken 3 år, förtvivlan 3 år, ovärdig 2 år.
  • Dessa och massor av flera känslor som fastnat i mig har tagits bort i min energikropp och hjälpt generationer bakåt i samband med Emotioncode (EC), tack Rigmor Malmsköld min stjärnsyster och utövare av EC och till mig själv som vågar möta mitt inre barns smärta. Hayaya!
  • Elizabeth April – Youtube – Gav mig en fantastisk nyckel då hon berättade att hon gick tillbaka till sig själv som 7 år då hennes föräldrar skiljde sig. Hon berättade för Elizabeth 7 år att hennes föräldrar kommer skilja sig men att det kommer bli bra. När hennes föräldrar berättade för henne att de skulle skiljas hade hon redan bearbetat den händelsen. Jag är utbildad QHHT-hypnosterapeut. Så jag har använt mig av den kunskapen. Jag har gått tillbaka i min barndom under hypnos och förberett mig på svåra händelser samt givit mig enorm kärlek till mig själv som själ, i min mammas mage, som 0 år, 1 år, 2 år, 3 år osv. Allt är karmatiskt uppgjort innan vi kliver ner som själ i en ny kropp och ett nytt liv. Investera i din hälsa. Ge dig själv gåvan att omfamna det vackra smärtsamma och transformera det till ren kärlek.

”Sockerflickan föddes med ett mod utöver det vanliga. Hon beundras av många och skrämmer dem som bländas av hennes starka ljus. Hon har Pippi-krafter och mascherar rakt fram med bestämda steg utan att vare sig titta till höger eller vänster. Hon har ett mål och ser det som kristallklart. Där i horisonten reser sig fågeln Fenix för att ta henne till slutstationen. Uppdrag avklarat! Sockeflickan svävar iväg. Hon har frid och hon har hittat hem.”

Elisabeth Roxenstierna
Författare, socionom, QHHT-hypnosterapeut

Vill du ha kontakt med Elisabeth, boka en konsultation eller kanske boka in en föreläsning? Mejla henne på nikkis (a) hotmail punkt com. Mer om henne läser du här. Beställ boken direkt från henne, från oss på Heart Dreaming Publishing, hos nätbokhandlarna eller hos din lokala bokhandlare.