GUNILLA WITH

gunilla-with

 

 

I början på sommaren 2013 ringer Gunilla till mig, Magnus Pamp och frågar om jag vill färdigställa hennes bok. Hon berättar att hon vet att hon förmodligen inte lever tillräckligt länge för att hinna göra det själv. Hon vill slappna av när det gäller boken, och kunna stryka den från sin sista att-göra-lista i livet. Det är också därefter förlaget Heart Dreaming Publishing föds, för att ge ut Gunillas bok, men det är en annan historia.

Arbetet med att göra färdigt boken har varit helt idéellt. Intäkterna från bokförsäljningen går till att täcka kostnader som tryck, marknadsföring och spridandet av boken. Pengarna som blir över, vilket det ännu inte blivit, går oavkortat till Gunillas barn, Linn och Max.

Vi som har jobbat med boken heter Magnus Pamp, Marie Helena Hiltunen och Lotta Tandby. Till vår hjälp har vi haft en rad av Gunillas vänner och kollegor som på de mest fantastiska sätt har dykt upp med sina välbehövliga kunskaper. Kia Enbarr, Inez Abrahamzon, Maja Bonta  och Christina Lindqvist har korrekturläst och gett goda råd. Fotografen Jonas Bilberg har bistått med sina fina bilder på Gunilla i boxningsringen och hemmavid. Conny och Sophie Carlsson på Global Living i Västerås har låtit oss vara i deras fantastiska lokaler för informationsmöten utan kostnad. Gunillas kurator Ulrika Wetter ställde upp och svarade på frågor som personer under palliativ vård ofta framför. Formgivaren Charlotte Friberg har designat boken utan ersättning. Det blev så bra, Charlotte! Gunillas bror Bengt With har gett oss trygghet med sitt varma sätt. Fler finns att tacka, så ett stort gemensamt tack till er!