FÖRLAGET – HEART DREAMING PUBLISHING

Heart dreaming – att drömma från hjärtat

Många ursprungsbefolkningar världen över har i sin livsåskådning den tron att vi väver, eller formar som vi kanske skulle säga, våra liv utifrån de tankar och känslor vi har. Många kallar också livet den stora drömmen, det vill säga att dagens händelser är en dröm som vi påverkar genom det vi väljer att bära inombords. Genom drömma våra liv från hjärtat formar vi den bästa av världar.

Heart Dream Publishing – ett drivhus för inre växt

Tanken är att det som publiceras via Heart Dreaming Publishing ska ha upplyftande innehåll, god typografi och skön form. Förhoppningen är att det ska nära själen och bidra till personlig utveckling. Förlaget drivs av Magnus Pamp och Kia Enbarr.

Frågor & beställningar

Magnus Pamp
070 420 44 44
magnus (a) heartdreaming.se

Själva upprinnelsen

Sommaren 2013 rann min vän Gunilla Withs krafter ut. Efter en lång tids tappert kämpade med sin sjukdom gick hon över. Två veckor innan hon dog bad hon mig färdigställa hennes bok ”Som att flyga genom moln” och se till att den kom ut. Gunillas bok behövde en utgivare. Ingen av de stora drakarna nappade. Stora kvarnar mal långsamt, och tiden började rinna iväg. Jag beslöt att ge ut Gunillas bok själv, så jag startade våren 2014 ett förlag.  Arbetet med Gunillas bok har varit ideellt. Alla inblandade gör det utan ersättning. Intäkterna från bokförsäljningen går till kostnader som tryck, marknadsföring och spridning av boken – om det blir något över går detta till Gunillas barn.

Magnus Pamp

Manus

Vi ger ut få böcker per år och tar tid på oss att göra böckerna. I år 2018 har vi fullt och har inte möjlighet att läsa ditt manus.

Fördjupa och utveckla ditt skrivande

Vi har äran att ha ett utomordentligt fint samarbete med två riktigt duktiga skrivargurus, Helena Norling och Elisabeth Croneborg. De är typ bäst i världen (vårt tycke) på att lotsa människor genom skrivarprocesser och även att granska manus och texter. Hos dem kan du gå skrivarkurs, bli coachad i ditt skrivande och beställa en utvärdering av ditt verk. Detta är tjänster vi själva på Heart Dreaming Publishing sällan har möjlighet att tillhandahålla, därför är vi glada över att ha Helena och Elisabeth att hänvisa till.