Leva och dö medvetet | Louise Minerva-Li

Leva och dö medvetet är en handbok i konsten att dö, samtidigt som den tar dig med på ditt livs viktigaste resa ut mot vetandets gränser. Boken kom ut under titeln ”Genom döden” redan år 2000 och har hjälpt många människor i både sorgearbete och i förståelsen kring processerna som döden oundvikligen innebär. Nu arbetar Minerva-Li på en nyutgåva med flera tillägg som får den nya titeln ”Leva och dö medvetet”.

Boken visar hur du kan förbereda dig för döden och hur du kan hjälpa en medmänniska att tryggt passera döden. Med sin djupa insikt om livet förmedlar Minerva-Li en ny och fascinerande kunskap, där syftet främst är att minska rädslan för döden och ge livsinspiration. Boken hjälper dig att bli vän både med livet och med döden, att se meningen med ditt eget liv och också att hjälpa andra.

”Leva och dö medvetet” vänder sig till alla som vill komma vidare i sin personlig utveckling och självklart till vårdpersonal. Den behandlar många aspekter av döendet och döden och tar även upp de stora livsfrågorna “Varför är vi här?” och “Vart går vi?” I denna bok finner du nyckeln både till livet och till döden, och en hel del tidigare okänd intressant information och kunskap. Även vägledning att förvandla rädsla till kärlek och visdom.

Boken kommer ut den 27 augusti 2019.

VAD ANDRA TYCKER OM BOKEN

Så här skriver Ulrika Marusarz

”Genom döden” förklarar varför döden ses som en del av livet i många kulturer. Det är också Louises syn och hon utvecklar varför det är livsviktigt att leva nära döden mitt i livet. Boken kan läsas av alla som vill lära sig om döden och som inte tycker det är ok när någons nära förestående död eller bortgång följs av pinsam tystnad och känslor som ingen vill veta av. Efter att ha läst boken är jag mer på det klara över min egen relation till döden och vad jag vill att mina anhöriga ska veta inför min egen bortgång. Jag är säker på att mina efterlevande uppskattar inte bara ett livstestamente samt vanligt testamente och instruktioner om hur begravningen ska genomföras utan också att få veta exakt hur jag förhöll mig till min död. Louises bok ger styrka till att ta tag i döden. Boken är en riktigt bra ”vuxengåva”.

Så här skriver Michael Fernquist i ett tackmejl till Louise

Jag har läst boken ”Genom döden”, och vill tacka för den underbara och tänkvärda upplevelsen, jag fick av att läsa den. Det var som att läsa om mig själv och min resa, med mina tankar, känslor och funderingar. Jag har själv skrivit en bok som heter, ”Fem år på Fem dagar”. I den har jag skrapat lite på ytan, om den resa jag gjort efter att ha förlorat två barn. På min ”resa” kom jag till ett vägskäl, där valet var att vara med mina döda barn eller att leva livet fullt ut. Att bara ”överleva” räckte inte längre för mig, så mitt val blev livet. Det innebar bland annat, att jag var tvungen att förändra min syn om döden och dess innebörd, för att kunna leva här och nu. Boken ”Genom döden” hade verkligen kunnat fungerat som en handbok för mig då, inser jag nu när jag läst den. För mig är denna bok helt klockren och fantastisk. Jag är övertygad om att denna bok kommer att hjälpa många att finna sin väg, till en förminskad eller helt borttagen rädsla för döden och som en följd av detta, ger det dem ett bättre, kärleksfullare och ljusare liv. Tack för en helt underbar bok.

Vill du förhandsboka boken?

Mejla till magnus (a) heartdreaming.se
Ange namn, adress, telefon och mejl.
Skriv också antalet böcker du förhandsbokar.

Din anmälan/bokning är inte bindande, du kommer att få ett mejl senare med en förfrågan om du vill förhandsbetala boken.

Om Louise Minerva-Li

Louise Minerva-Li är författare, föreläsare, drömterapeut och beteendevetare. Hon har under många år studerat drömkunskap och alternativa behandlingsformer både i Sverige och utomlands. Hon har skapat den första heltäckande utbildningen för drömterapeuter i Sverige.

Är du nyfiken på Minerva-Lis djupa kunskaper inom esoterik?

Kika in på Drömcentrum! Där kan du också anmäla dig till någon av hennes kurser och prenumerera på hennes mycket uppskattade nyhetsbrev om bland annat drömtolkning och de energier som influerar världen för tillfället.