GAMLA SJÄLAR OCH ANDRA KYMIGHETER | LOUISE MINERVA-LI

Hur vet du om du en gammal själ? Vad händer om ung själ blir ihop med en gammal? Fungerar det ens? Varför kommer det nya själar till jorden? Varifrån kommer dessa själar och vart tar de vägen efteråt? Har min hund en själ? Dör själen vid abort? Kan man bo på Venus? Över femtio frågor om gamla själar och själarnas utvecklingsresa besvarar Louise Minerva-Li i den här boken. Minerva-Li berättar också om sin egen själaresa, hur hon kom via Andromedaporten, med tidigare existenser på bland annat Sirius, Venus och Arcturus.

Upprinnelsen till boken kom natten till den 11 november 2018 då Minerva-Li plötsligt vaknar med orden ”Gamla Själar och andra kymigheter”. Halvsovande skriver hon ned dessa, vilka hon ser som en boktitel, och upplever som i en dröm att hon står på scen framför en publik som ställer frågor. I sitt halvsovande tillstånd skriver hon ned 21 frågor med svar. Hon hör frågorna och upplever att svaren kommer från djupet av sin egen kunskap som hon har tillägnat sig genom studier hos olika ”spirit teachers” från 1977 till dags dato och fortsättningsvis. Efteråt har ytterligare frågor och svar tillkommit.

Boken kommer ut 27 augusti 2019.

Format: A5, häftad, 116 sidor
Pris: 200 kr + frakt 56 kr.

Vill du förhandsboka boken?

Mejla till magnus (a) heartdreaming.se
Ange namn, adress, telefon och mejl.
Skriv också antalet böcker du förhandsbokar.

Din anmälan/bokning är inte bindande, du kommer att få ett mejl senare med en förfrågan om du vill förhandsbetala boken.

Om Louise Minerva-Li

Louise Minerva-Li är författare, föreläsare, drömterapeut och beteendevetare. Hon har under många år studerat drömkunskap och alternativa behandlingsformer både i Sverige och utomlands. Hon har skapat den första heltäckande utbildningen för drömterapeuter i Sverige.

Är du nyfiken på Minerva-Lis djupa kunskaper inom esoterik?

Kika in på Drömcentrum! Där kan du också anmäla dig till någon av hennes kurser och prenumerera på hennes mycket uppskattade nyhetsbrev om bland annat drömtolkning och de energier som influerar världen för tillfället.