GAMLA SJÄLAR OCH ANNAT KYMIGT | LOUISE MINERVA-LI

Hur vet du om du en gammal själ? Vad kännetecknar en ung respektive gammal själ? Vad händer om ung själ blir ihop med en gammal? Varför kommer det nya själar till jorden? Kan man bo på Venus? Frågor som dessa och många fler svarar Louise Minerva-Li på i sin kommande ”lillbok” Gamla själar och annat kymigt. Hon berättar också om sin egen själaresa, hur hon kom via Andromedaporten, med existenser på bland annat Sirius, Venus och Arcturus. Boken kommer ut inför sommaren 2019.

Format: troligtvis A6, lämpligt presentboksformat
Antal sidor: 32-44 st, inte klart ännu
Bindning: häfte eller inbunden
Pris: inte fastställt ännu, vi siktar mot 175 kr

Vill du förhandsboka boken?

Mejla till magnus (a) heartdreaming.se
Ange namn, adress, telefon och mejl.
Skriv också antalet böcker du förhandsbokar.

Din anmälan/bokning är inte bindande, du kommer att få ett mejl senare med en förfrågan om du vill förhandsbetala boken.

Om Louise Minerva-Li

Louise Minerva-Li är författare, föreläsare, drömterapeut och beteendevetare. Hon har under många år studerat drömkunskap och alternativa behandlingsformer både i Sverige och utomlands. Hon har skapat den första heltäckande utbildningen för drömterapeuter i Sverige.

Är du nyfiken på Minerva-Lis djupa kunskaper inom esoterik?

Kika in på Drömcentrum! Där kan du också anmäla dig till någon av hennes kurser och prenumerera på hennes mycket uppskattade nyhetsbrev om bland annat drömtolkning och de energier som influerar världen för tillfället.