HANDBOK FÖR FÖRÄLDRAR TILL HÖGKÄNSLIGA BARN

Leif arbetar  på mångas begäran på ett manus till en handbok för föräldrar till högkänsliga barn. Han tar upp frågor som: Hur märker jag att mitt barn är högkänsligt? På vilket sätt kan jag hjälpa till? Vad behöver jag känna till? I vilka situationer behöver mitt barn extra förståelse, acceptans, bekräftelse och kanske ”peppning”?

Boken är uppbyggd kring situationer som är lätt att identifiera sig med. Vår förhoppning är att handboken kommer ut under 2021.

Så här förhandsbokar du boken

Mejla ditt intresse till magnus (a) heartdreaming.se.

Vi hör av oss när vi vet mer.

OM LEIF GRYTENIUS

Leif Grytenius är utbildare, föreläsare, coach och inspiratör. Ett av hans expertområden är högkänslighet (HSP, High Sensitive Personality). Leif är själv högkänslig och har högkänsliga barn, och en högkänslig sambo. Han är helt enkelt en del i en högkänslig familj.

Är du nyfiken på HSP? Eller Leif, himself? Eller vill du boka honom som föreläsare? Eller göra ett test som visar om du är högkänslig? Eller prenumerera på hans nyhetsbrev om HSP?  Då ska du definitivt besöka Leifs hemsida!  Där kan du ansluta dig till Grytenius Academy, en webbportal för högkänsliga, fylld med kurser, meditationer, tips, med mera som hjälper dig som högkänslig att ta tillvara din känslighet och förstå vad HSP innebär fullt ut. Läs mer om Grytenius Academy här. En ComCath-intervju med Leif som visar hans förmågor och livssyn hittar du här.

Du kan också läsa och höra mer om Leif och hans arbete med HSP här:

Artikeln i Arbetarbladet är delad över 15 000 gånger på sociala media.