Författare Louise Minerva Li

LOUISE MINERVA-LI

Louise Minerva-Li är fil.kand., drömterapeut och författare, och hon är känd hos en bred publik genom sina böcker och många framträdanden i massmedia. Hon har under många år studerat alternativa behandlingsformer i Sverige och utomlands. Sedan 80-talet håller hon kurser, seminarier och föredrag i självkännedom och personlig utveckling, där hon bland annat undervisar i livskunskap och drömkunskap. Hon är en av Sveriges främsta drömkännare som genom sin förmåga att förena psykologi och esoterisk kunskap är unik inom sitt område.Hon har även skapat den första heltäckande utbildningen i drömterapi i Sverige samt grundat Drömcentrum, ett samlande forum för drömintresserade i hela Skandinavien.

Du når Louise för bokning av konsultationer, kurser och föreläsning via hennes hemsida dromcentrum.se, där du också kan prenumerera på hennes nyhetsbrev om drömmar, drömtolkning och drömarbete. Nyhetsbreven är en stor källa till kunskap.

Du kan nu beställa hennes nya bok: Brev från Drömkällan. Där finns alla hennes nyhetsbrev samlade och alla däri förekommande drömsymboler indexerade. 74 välfyllda nyhetsbrev spridda under ett decennium, från oktober 2007 till december 2016.

Vill du veta mer om Minerva-Li, boka en föreläsning med henne eller gå en av hennes uppskattade utbildningar:

Andra böcker av Minerva-Li: Förstå dina känslor : läk dig inifrån, Genom döden, Drömtolkning och Drömalkemi, Din väg genom liven, samt Nattdröm DagSdröm Livsdröm. På gång är också en omarbetning av hennes bok: Min väg genom liven.

DRÖM- OCH LIVSKUNSKAP

Drömtolkning

Enligt Louise Minerva-Li är drömarbete en av de viktigaste redskap vi har, för självkännedom, livskunskap och gratisterapi. Genom drömförståelse och drömarbete lär vi oss att kunna se och genomskåda drömmen, vilket leder till klarseende och medvetandeutveckling.

Känslor

Louise Minerva-Li betonar hur viktig det är att vi tillåter alla våra känslor att finnas och att vi accepterar att vi har dem. Bara den som har kontakt med alla sidor av sig själv, skuggsida likväl som solsida kan växa och mogna som människa och därmed finna harmoni och balans i tillvaron.

DagSdrömmar

Begreppet dagSdrömmar har Louise Minerva-Li lanserat i syfte att utveckla det fenomen som pågår dagtid, den levande drömmen som vi alla är en del av. Genom att vissa gånger se på vår dag och det vi möter och upplever där symboliskt så kan vi också lära om oss själva.