FÖRHANDSBOKA

Just nu pågår det flera projekt hos oss med att ta fram böcker av olika författare. Vi är ett litet förlag som skyndar långsamt. För att finansiera framtagningen av vissa böcker så ber vi om din hjälp. Om du är intresserad av en bok så kan du förhandsbeställa den genom att förbetala den. Kika nedan så ser du hur du ska göra. Tveka inte att höra av dig om du har frågor.

Magnus Pamp & Kia Enbarr
Heart Dreaming Publishing
070 420 44 44
magnus (a) heartdreaming.se

Handbok för föräldrar till högkänsliga barn – Leif Grytenius

Leif skriver just nu på mångas begäran en handbok för föräldrar till högkänsliga barn. Han tar upp frågor som: Hur märker jag att mitt barn är högkänsligt? På vilket sätt kan jag hjälpa till? Vad behöver jag känna till? I vilka situationer behöver mitt barn extra förståelse, acceptans, bekräftelse och kanske ”peppning”?

Boken är uppbyggd kring situationer som är lätt att identifiera sig med. Hittills har Leif skrivit 23 korta och lättlästa kapitel, som snart ska illustreras. Bokens planerade omfång är 100-120 sidor. Vi räknar med att handboken kommer ut hösten 2017.

Så här förhandsbokar du boken:

1) Mejla ditt intresse till magnus (a) heartdreaming.se. Vi hör av oss när vi vet mer.

Om författaren

Leif Grytenius är coach, inspiratör och föreläsare. Ett av hans expertområden är högkänslighet (HSP). Leif är själv högkänslig och har högkänsliga barn, och en högkänslig sambo. En högkänslig familj.

Är du nyfiken på HSP? Eller Leif, himself? Eller vill du boka honom som föreläsare? Eller göra ett test som visar om du är högkänslig? Eller prenumerera på hans nyhetsbrev om HSP? Då ska du definitivt besöka Leifs hemsida!

Du kan också läsa och höra mer om Leifs arbete här:

Artikeln ovan är delad över 15 000 gånger på sociala media.