FÖRHANDSBOKA / BÖCKER PÅ GÅNG

Just nu pågår det flera projekt hos oss med att ta fram böcker av olika författare. Vi är ett litet förlag som skyndar långsamt. För att finansiera framtagningen av vissa böcker så ber vi ibland om din hjälp, till exempel genom förbetalning. Kika nedan så ser du hur du ska göra. Vi tar också gärna emot din intresseanmälan, icke bindande, för en kommande bok, så hör vi av oss när det är dags för utgivning. Tveka inte att höra av dig om du har frågor.

Magnus Pamp & Kia Enbarr, Heart Dreaming Publishing, 070 420 44 44, magnus (a) heartdreaming.se

Genom döden i ny tappning – Louise Minerva-Li

Genom döden är en handbok i konsten att dö, samtidigt som den tar dig med på ditt livs viktigaste resa ut mot vetandets gränser. Boken kom ut redan år 2000 och har hjälpt många människor i både sorgearbete och i förståelsen kring processerna som döden oundvikligen innebär. Nu arbetar Minerva-Li på en reviderad upplaga med flera tillägg.

Boken visar hur du kan förbereda dig för döden och hur du kan hjälpa en medmänniska att tryggt passera döden. Med sin djupa insikt om livet förmedlar Minerva-Li en ny och fascinerande kunskap, där syftet främst är att minska rädslan för döden och ge livsinspiration. Boken hjälper dig att bli vän både med livet och med döden, att se meningen med ditt eget liv och också att hjälpa andra.

”Genom döden” vänder sig till alla som vill komma vidare i sin personlig utveckling och självklart till vårdpersonal. Den behandlar många aspekter av döendet och döden och tar även upp de stora livsfrågorna “Varför är vi här?” och “Vart går vi?” I denna bok finner du nyckeln både till livet och till döden, och en hel del tidigare okänd intressant information och kunskap. Även vägledning att förvandla rädsla till kärlek och visdom.

Några rubriker ur innehållsförteckningen:

 • Sorg
 • Barn och döden
 • Självmord
 • Vad kan vi lära av nära-döden-upplevelser
 • Ut-ur-kroppen-upplevelser
 • Organdonation
 • Transplantation
 • Livstestamente
 • Medvetandenivåer och chakrasystemet
 • Genom döden medvetet
 • Dödsassistenter – att hjälpa någon vidare efter döden
 • Konsten att dö
 • Hospice
 • Vidarkliniken

Vill du veta mer eller förhandsboka boken?

Mejla till magnus (a) heartdreaming.se

Om författaren

Louise Minerva-Li är författare, föreläsare, drömterapeut och beteendevetare. Hon har under många år studerat drömkunskap och alternativa behandlingsformer både i Sverige och utomlands. Hon har skapat den första heltäckande utbildningen för drömterapeuter i Sverige.

Är du nyfiken på Minerva-Li och hennes djupa kunskaper inom esoterik? Då ska du kika in på Drömcentrum! Där kan du också prenumerera på hennes mycket uppskattade nyhetsbrev om bland annat drömtolkning och de energier som influerar världen för tillfället. 

Handbok för föräldrar till högkänsliga barn – Leif Grytenius

Leif skriver just nu på mångas begäran en handbok för föräldrar till högkänsliga barn. Han tar upp frågor som: Hur märker jag att mitt barn är högkänsligt? På vilket sätt kan jag hjälpa till? Vad behöver jag känna till? I vilka situationer behöver mitt barn extra förståelse, acceptans, bekräftelse och kanske ”peppning”?

Boken är uppbyggd kring situationer som är lätt att identifiera sig med. Hittills har Leif skrivit 23 korta och lättlästa kapitel, som snart ska illustreras. Bokens planerade omfång är 100-120 sidor. Vi räknar med att handboken kommer ut 2018/2019.

Så här förhandsbokar du boken:

1) Mejla ditt intresse till magnus (a) heartdreaming.se. Vi hör av oss när vi vet mer.

Om författaren

Leif Grytenius är coach, inspiratör och föreläsare. Ett av hans expertområden är högkänslighet (HSP). Leif är själv högkänslig och har högkänsliga barn, och en högkänslig sambo. Han är en del i en högkänslig familj.

Är du nyfiken på HSP? Eller Leif, himself? Eller vill du boka honom som föreläsare? Eller göra ett test som visar om du är högkänslig? Eller prenumerera på hans nyhetsbrev om HSP?  Då ska du definitivt besöka Leifs hemsida!  Där kan du också gå en e-kurs som hjälper dig som högkänslig att ta tillvara din känslighet. Läs mer om kursen på HSP POWEREn ComCath-intervju med Leif som visar hans förmågor och livssyn hittar du här.

Du kan också läsa och höra mer om Leifs arbete här:

Artikeln ovan är delad över 15 000 gånger på sociala media.