FÖRHANDSBOKA / BÖCKER PÅ GÅNG

Just nu pågår det flera projekt hos oss med att ta fram böcker av olika författare. Vi är ett litet förlag som skyndar långsamt. För att finansiera framtagningen av vissa böcker så ber vi ibland om din hjälp, till exempel genom förbetalning. Kika nedan så ser du hur du ska göra. Vi tar också gärna emot din intresseanmälan, icke bindande, för en kommande bok, så hör vi av oss när det är dags för utgivning. Tveka inte att höra av dig om du har frågor.

Magnus Pamp & Kia Enbarr
Heart Dreaming Publishing
070 420 44 44
magnus (a) heartdreaming.se

Din väg genom liven : medvetandeutvecklingens stege – Louise Minerva-Li

Din väg genom liven är en liten, liten presentbok med stort, stort innehåll! Boken beskriver människans utveckling från primitiv och okultiverad till vis och genomskådande. Det genomgående temat är att vi skapar våra upplevelser och hur vi kan förbättra vårt liv. Den här boken hjälper oss att skapa en ljusare och lättare tillvaro, och att bli och leva den högsta visionen/versionen av oss själva. En liten viktig bok om människans väg till harmoni och upplysning. Läs den och Lev den!

Det kom ett mejl om boken från en läsare: ”Jag har nu läst Ditt senaste alster. Denna koncentration av andliga sanningar, mänskligt beteende, vägar till befrielse och andligt uppvaknande är mästerligt beskrivet i denna lilla bok. Du vittnar med detta om en oändlig förståelse som nog är framsprungen ur djupt lidande och tvingande omständigheter. Dina förmågor är oerhört stora, så stora att Du inte ens själv kanske förstår hela vidden av de kunskapskällor Du innehar. TACK!” / Hans

Boken innehåller 15 korta, kärnfulla kapitel. Illustrationerna är gjorda av Pia de Veen. Bokens planerade omfång är cirka 70 sidor. Vi räknar med att Din väg genom liven kommer ut så att du får den med posten innan jul 2017.

Så här förhandsbokar du boken:

1) Mejla ditt intresse till magnus (a) heartdreaming.se. 

Om författaren

Louise Minerva-Li är författare, föreläsare, drömterapeut och beteendevetare. Hon har under många år studerat drömkunskap och alternativa behandlingsformer både i Sverige och utomlands. Hon har skapat den första heltäckande utbildningen för drömterapeuter i Sverige.

Är du nyfiken på Minerva-Li och hennes djupa kunskaper inom esoterik? Då ska du kika in på Drömcentrum! Där kan du också prenumerera på hennes mycket uppskattade nyhetsbrev om bland annat drömtolkning och de energier som influerar världen för tillfället. 

Louise Minerva-Li har genom åren svarat hundratals gånger på frågor om drömmar i radio och tidningar. Några hittar du här:

Sockerflickan – Elisabeth Roxenstierna

Boken Sockerflickan vänder sig till dig som är intresserad av att se möjligheter i det svåra stunderna. Ibland är livet fruktansvärt. Det är kaos och smärtsamma känslor snurrar runt som en tornado  inombords. Det kan vara svårt att se att det någonsin ska förändras till det bättre. Men ur allt det svåra och smärtsamma kan det växa fram något ljust och vackert. Om du bara vågar ha tilltro och ta steget ut till det nya och okända. Boken kan även vara en värdefull inblick för socionomer som arbetar med barn, eftersom Sockerflickans liv är ett exempel på när det går riktigt snett i alla utredningar och beslut.

Sockerflickan är Elisabeths självbiografi som beskriver hennes liv från barndom till vuxenliv. Hon växer upp med två psykiskt sjuka föräldrar och hon far likt en jojo mellan sina föräldrar och olika familjehemsplaceringar. Vanvård, sexuella övergrepp och otrygghet ger Sockerflickan många sår och det speglar hennes vuxenliv. En dag bestämmer hon sig för att det är dags att läka och det skapar möjligheter hon aldrig trodde var möjligt.

Boken innehåller cirka 80 sidor. Vi räknar med att boken kommer ut december 2017.

Så här förhandsbokar du boken:

1) Mejla ditt intresse till magnus (a) heartdreaming.se. 

Om författaren

Elisabeth Roxenstierna är socionom och entreprenör. Hon började skriva ”Sockerflickan” 2015 efter första steget i en längre shamansk energimedicinsk utbildning. Hon kunde inte sluta skriva, orden flödade av sig själv. Dikter som hon inte visste att hon kunde skriva och minnen som låg i dvala lyftes fram och strålade i nytt ljus.

Handbok för föräldrar till högkänsliga barn – Leif Grytenius

Leif skriver just nu på mångas begäran en handbok för föräldrar till högkänsliga barn. Han tar upp frågor som: Hur märker jag att mitt barn är högkänsligt? På vilket sätt kan jag hjälpa till? Vad behöver jag känna till? I vilka situationer behöver mitt barn extra förståelse, acceptans, bekräftelse och kanske ”peppning”?

Boken är uppbyggd kring situationer som är lätt att identifiera sig med. Hittills har Leif skrivit 23 korta och lättlästa kapitel, som snart ska illustreras. Bokens planerade omfång är 100-120 sidor. Vi räknar med att handboken kommer ut våren 2018.

Så här förhandsbokar du boken:

1) Mejla ditt intresse till magnus (a) heartdreaming.se. Vi hör av oss när vi vet mer.

Om författaren

Leif Grytenius är coach, inspiratör och föreläsare. Ett av hans expertområden är högkänslighet (HSP). Leif är själv högkänslig och har högkänsliga barn, och en högkänslig sambo. En högkänslig familj.

Är du nyfiken på HSP? Eller Leif, himself? Eller vill du boka honom som föreläsare? Eller göra ett test som visar om du är högkänslig? Eller prenumerera på hans nyhetsbrev om HSP?  Då ska du definitivt besöka Leifs hemsida!  Där kan du också gå en e-kurs som hjälper dig som högkänslig att ta tillvara din känslighet.

Du kan också läsa och höra mer om Leifs arbete här:

Artikeln ovan är delad över 15 000 gånger på sociala media.