FÖRHANDSBOKA / BÖCKER PÅ GÅNG

Just nu pågår det flera projekt hos oss med att ta fram böcker av olika författare. Vi är ett litet förlag som skyndar långsamt. För att finansiera framtagningen av vissa böcker så ber vi ibland om din hjälp, till exempel genom förbetalning. Kika nedan så ser du hur du ska göra. Vi tar också gärna emot din intresseanmälan, icke bindande, för en kommande bok, så hör vi av oss när det är dags för utgivning. Tveka inte att höra av dig om du har frågor.

Magnus Pamp & Kia Enbarr, Heart Dreaming Publishing, 070 420 44 44, magnus (a) heartdreaming.se

Gamla själar och annat kymigt (arbetsnamn)

Hur vet jag om jag en gammal själ? Vad kännetecknar en ung respektive gammal själ? Vad händer om ung själ blir ihop med en gammal? Varför kommer det nya själar till jorden? Kan man bo på Venus? Frågor som dessa och många fler svarar Louise Minerva-Li på i sin kommande ”lillbok” Gamla själar och annat kymigt. Hon berättar också om sin egen själaresa, hur hon kom via Andromedaporten, med existenser på bland annat Sirius, Venus och Arcturus. Boken kommer ut till våren 2019.

Format: troligtvis A6, lämpligt presentboksformat
Antal sidor: 32-44 st, inte klart ännu
Bindning: häfte eller inbunden
Pris: inte fastställt ännu, vi siktar mot 125 kr

Vill du anmäla ditt intresse eller förhandsboka boken?

Mejla till magnus (a) heartdreaming.se
Ange namn, adress, telefon och mejl.
Skriv också antalet böcker du förhandsbokar.

Din anmälan/bokning är inte bindande, du kommer att få ett mejl senare med en förfrågan om du vill förhandsbetala boken.

Om författaren – Louise Minerva-Li

Louise Minerva-Li är författare, föreläsare, drömterapeut och beteendevetare. Hon har under många år studerat drömkunskap och alternativa behandlingsformer både i Sverige och utomlands. Hon har skapat den första heltäckande utbildningen för drömterapeuter i Sverige.

Är du nyfiken på Minerva-Li och hennes djupa kunskaper inom esoterik? Då ska du kika in på Drömcentrum! Där kan du också prenumerera på hennes mycket uppskattade nyhetsbrev om bland annat drömtolkning och de energier som influerar världen för tillfället. 

Genom döden (i ny tappning)

Genom döden är en handbok i konsten att dö, samtidigt som den tar dig med på ditt livs viktigaste resa ut mot vetandets gränser. Boken kom ut redan år 2000 och har hjälpt många människor i både sorgearbete och i förståelsen kring processerna som döden oundvikligen innebär. Nu arbetar Minerva-Li på en reviderad upplaga med flera tillägg. Nyutgåvan får namnet ”Konsten att leva och dö medvetet”.

Boken visar hur du kan förbereda dig för döden och hur du kan hjälpa en medmänniska att tryggt passera döden. Med sin djupa insikt om livet förmedlar Minerva-Li en ny och fascinerande kunskap, där syftet främst är att minska rädslan för döden och ge livsinspiration. Boken hjälper dig att bli vän både med livet och med döden, att se meningen med ditt eget liv och också att hjälpa andra.

”Genom döden” vänder sig till alla som vill komma vidare i sin personlig utveckling och självklart till vårdpersonal. Den behandlar många aspekter av döendet och döden och tar även upp de stora livsfrågorna “Varför är vi här?” och “Vart går vi?” I denna bok finner du nyckeln både till livet och till döden, och en hel del tidigare okänd intressant information och kunskap. Även vägledning att förvandla rädsla till kärlek och visdom.

Så här recenserade Michael Fernquist boken nyligen:
Jag har läst boken ”Genom döden”, och vill tacka för den underbara och tänkvärda upplevelsen, jag fick av att läsa den. Det var som att läsa om mig själv och min resa, med mina tankar, känslor och funderingar. Jag har själv skrivit en bok som heter, ”Fem år på Fem dagar”. I den har jag skrapat lite på ytan, om den resa jag gjort efter att ha förlorat två barn. På min ”resa” kom jag till ett vägskäl, där valet var att vara med mina döda barn eller att leva livet fullt ut. Att bara ”överleva” räckte inte längre för mig, så mitt val blev livet. Det innebar bland annat, att jag var tvungen att förändra min syn om döden och dess innebörd, för att kunna leva här och nu. Boken ”Genom döden” hade verkligen kunnat fungerat som en handbok för mig då, inser jag nu när jag läst den. För mig är denna bok helt klockren och fantastisk. Jag är övertygad om att denna bok kommer att hjälpa många att finna sin väg, till en förminskad eller helt borttagen rädsla för döden och som en följd av detta, ger det dem ett bättre, kärleksfullare och ljusare liv. Tack för en helt underbar bok.

Med vänlig hälsning Michael Fernquist

Vill du veta mer eller förhandsboka boken?

Mejla till magnus (a) heartdreaming.se

Om författaren – Louise Minerva-Li

Louise Minerva-Li är författare, föreläsare, drömterapeut och beteendevetare. Hon har under många år studerat drömkunskap och alternativa behandlingsformer både i Sverige och utomlands. Hon har skapat den första heltäckande utbildningen för drömterapeuter i Sverige.

Är du nyfiken på Minerva-Li och hennes djupa kunskaper inom esoterik? Då ska du kika in på Drömcentrum! Där kan du också prenumerera på hennes mycket uppskattade nyhetsbrev om bland annat drömtolkning och de energier som influerar världen för tillfället. 

Handbok för föräldrar till högkänsliga barn

Leif arbetar  på mångas begäran på ett manus för en handbok för föräldrar till högkänsliga barn. Han tar upp frågor som: Hur märker jag att mitt barn är högkänsligt? På vilket sätt kan jag hjälpa till? Vad behöver jag känna till? I vilka situationer behöver mitt barn extra förståelse, acceptans, bekräftelse och kanske ”peppning”?

Boken är uppbyggd kring situationer som är lätt att identifiera sig med. Vår förhoppning är att handboken kommer ut 2019/2020.

Så här förhandsbokar du boken:

1) Mejla ditt intresse till magnus (a) heartdreaming.se. Vi hör av oss när vi vet mer.

Om författaren – Leif Grytenius

Leif Grytenius är utbildare, föreläsare, coach och inspiratör. Ett av hans expertområden är högkänslighet (HSP, High Sensitive Personality). Leif är själv högkänslig och har högkänsliga barn, och en högkänslig sambo. Han är helt enkelt en del i en högkänslig familj.

Är du nyfiken på HSP? Eller Leif, himself? Eller vill du boka honom som föreläsare? Eller göra ett test som visar om du är högkänslig? Eller prenumerera på hans nyhetsbrev om HSP?  Då ska du definitivt besöka Leifs hemsida!  Där kan du ansluta dig till Grytenius Academy, en webbportal för högkänsliga, fylld med kurser, meditationer, tips, med mera som hjälper dig som högkänslig att ta tillvara din känslighet och förstå vad HSP innebär fullt ut. Läs mer om Grytenius Academy här. En ComCath-intervju med Leif som visar hans förmågor och livssyn hittar du här.

Du kan också läsa och höra mer om Leifs arbete med HSP här:

Artikeln ovan är delad över 15 000 gånger på sociala media.